Need Неlp? +389 2 32 27 625

Големи велигденски попусти

Големи велигденски попусти

16Jul 2015

Нови ВЕЛИГДЕНСКИ цени на ДЕЛОВЕНИОТ ПРОСТОР во веќе изградените објекти во Аеродром, Ново Лисиче и Кисела Вода.

Само во месец април, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР по цена од 900евра/м2 со вклучено ДДВ.

За повеќе информации Ве молиме јавете се на 02/3232631 и 02/3227625.