Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

ДЕЛОВЕН ПРОФИЛ

ДЕЛОВЕН ПРОФИЛ

 

БОРТАС ДОО СКОПЈЕ, како градежна фирма специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи, дизајн и инженерство е основана во 1994 година. Долгогодишната професионална одговорност на раководството предводено од управителот Љупчо Бораниев д.и.а, и безрезервниот професионален ангажман и посветеност на работата од страна на сите вработени во компанијата, придонесоа БОРТАС да стекне реноме на компанија со висока професионалност и квалитет во работењето.

 

Денес БОРТАС брои 37 вработени, со значајно искуство стекнато во реализацијата на најразлични проекти и градби првенствено од доменот на високоградбата, што резултира со препознатливи квалитетни градежни производи и услуги, во функција на исполнување на потребите и очекувањата на клиентите, досегашни и идни.

 

 

Во 2005 година, фирмата е рангирана меѓу 4-те најдобри фирми во Македонија во областа на градежништво, високоградба, нискоградба и хидроинженеринг, а 62-ра во вкупното стопанство на Македонија.

Во 2009-та год. фирмата е рангирана меѓу 8-те најуспешни фирми од областа на градежништвото, 62-ра во вкупното стопанство, и 40-та меѓу најбрзо растечките фирми во земјата.

Во 2010-та година, компанијата е рангирана меѓу 4-те најуспешни фирми од областа на градежништвото, и 28-ма во вкупното стопанство на земјата.

Во 2010-та година, се стекна со меѓународен сертификат ISO 2008-9001, поради определбата да ги почитува и применува меѓународните стандарди за квалитет

Во 2011 година, БОРТАС е рангиран на 78-ма позиција меѓу најуспешните компании во вкупното стопанство на Република Македонија.

На 26 април 2013-та година, Стопанската Комора на Македонија, врз основа на кредитниот извештај и редовниот мониторинг извршен од страна на COFACE, му додели на БОРТАС ДОО СКОПЈЕ сертификат Excellent SME Macedonia.

 

НАШИОТ ТИМ

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrudexercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrudexercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

РЕФЕРЕНЦИ