Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Blogs

Колку се сигурни нашите домови?

14Sep 2016

Претходните денови беа денови на вознемиреност, страв и неизвесност за жителите на Скопје.

Помали и поголеми земјотреси се случуваа во текот на претходните неколку деноноќија и повеќето граѓани ги напуштаа своите домови во страв од нови  потреси.

БОРТАС деновиве доби неколку повика од своите купувачи со единственото прашање:

KОЛКУ СЕ СИГУРНИ НАШИТЕ ДОМОВИ??

САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2016

02Mar 2016

13. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација
6. RealExpo - Меѓународен саем на недвижности
Времетраење: 01.03.2016 - 05.03.2016

Посети го САЕМОТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО и реновирај го својот топол дом со големата понуда на градежни материјали на едно место.
Доколку сонуваш за свој дом и сакаш да ги израдуваш најблиските, посети го и САЕМОТ ЗА НЕДВИЖНИНИ.
Големи попусти со проектот КУПИ КУЌА КУПИ СТАН, и КУПИ КУЌА ЗА МЛАДИ!
ОД 1 до 5 МАРТ!
Ве очекуваме!

Големи велигденски попусти

16Jul 2015

Нови ВЕЛИГДЕНСКИ цени на ДЕЛОВЕНИОТ ПРОСТОР во веќе изградените објекти во Аеродром, Ново Лисиче и Кисела Вода.

Само во месец април, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР по цена од 900евра/м2 со вклучено ДДВ.

За повеќе информации Ве молиме јавете се на 02/3232631 и 02/3227625.