Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2016

САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2016

02Mar 2016

13. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација
6. RealExpo - Меѓународен саем на недвижности
Времетраење: 01.03.2016 - 05.03.2016

Посети го САЕМОТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО и реновирај го својот топол дом со големата понуда на градежни материјали на едно место.
Доколку сонуваш за свој дом и сакаш да ги израдуваш најблиските, посети го и САЕМОТ ЗА НЕДВИЖНИНИ.
Големи попусти со проектот КУПИ КУЌА КУПИ СТАН, и КУПИ КУЌА ЗА МЛАДИ!
ОД 1 до 5 МАРТ!
Ве очекуваме!