Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

БЛОГ

БОРТАС СО ПОДДРШКА НА МЛАДИТЕ ПРЕТПРИЕМАЧИ ЗА КУПУВАЊЕ НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

19Sep 2018

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека  градежната компанија Бортас ДОО Скопје започнува со нов проект  за поддршка на сите микро, мали и средни претпријатија кои се во потрага по сопствен деловен простор.

Колку се сигурни нашите домови?

14Sep 2016

Претходните денови беа денови на вознемиреност, страв и неизвесност за жителите на Скопје.

Помали и поголеми земјотреси се случуваа во текот на претходните неколку деноноќија и повеќето граѓани ги напуштаа своите домови во страв од нови  потреси.

БОРТАС деновиве доби неколку повика од своите купувачи со единственото прашање:

KОЛКУ СЕ СИГУРНИ НАШИТЕ ДОМОВИ??

САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2016

02Mar 2016

13. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација
6. RealExpo - Меѓународен саем на недвижности
Времетраење: 01.03.2016 - 05.03.2016

Посети го САЕМОТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО и реновирај го својот топол дом со големата понуда на градежни материјали на едно место.
Доколку сонуваш за свој дом и сакаш да ги израдуваш најблиските, посети го и САЕМОТ ЗА НЕДВИЖНИНИ.
Големи попусти со проектот КУПИ КУЌА КУПИ СТАН, и КУПИ КУЌА ЗА МЛАДИ!
ОД 1 до 5 МАРТ!
Ве очекуваме!

Големи велигденски попусти

16Jul 2015

Нови ВЕЛИГДЕНСКИ цени на ДЕЛОВЕНИОТ ПРОСТОР во веќе изградените објекти во Аеродром, Ново Лисиче и Кисела Вода.

Само во месец април, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР по цена од 900евра/м2 со вклучено ДДВ.

За повеќе информации Ве молиме јавете се на 02/3232631 и 02/3227625.