Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

bojana блог

Колку се сигурни нашите домови?

14Sep 2016

Претходните денови беа денови на вознемиреност, страв и неизвесност за жителите на Скопје.

Помали и поголеми земјотреси се случуваа во текот на претходните неколку деноноќија и повеќето граѓани ги напуштаа своите домови во страв од нови  потреси.

БОРТАС деновиве доби неколку повика од своите купувачи со единственото прашање:

KОЛКУ СЕ СИГУРНИ НАШИТЕ ДОМОВИ??