Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Станбено деловен објект 1.11 - Стар Аеродром

ПРЕБАРАЈ

 
 

Станбено деловен објект 1.11 - Стар Аеродром

Објект: 
Станбено деловен објект 1.11 - Стар Аеродром
Година на изградба: 
2013

Сместен во срцето на општина Аеродром, на само 3 км од центарот на градот. Одлична поврзаност со центарот на градот и другите градски населби.
Сместен е во мирна и пријатна околина, опкружен со тревни површини, паркови и детски игралишта. Се наоѓа во непосредна близина на Основното Училиште Љубен Лапе, детска градинка, Поликлиниката Јане Сандански, базенот Бисер.

Исклучително квалитетна градба, со одлична звучна и термичка изолација (со 40% заштеда при греење), изведена по европски стандарди. Нуди удобно, економично и здраво живеење. Енергетски ефикасен објект, идеален за секое семејство.
Секој стан е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред (становите над 70м2 располагаат со два клима уреди), видеофонија како и видео надзор со камери поставени пред влезот на секој стан. Објектот располага со сопствен подземен гаражен простор.

 

Стар Аеродром
1000 Скопје
Macedonia