Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Станбен Објект - Семејна Куќа - Бардовци

ПРЕБАРАЈ

 
 

Станбен Објект - Семејна Куќа - Бардовци

Објект: 
Станбен Објект - Семејна Куќа - Бардовци
Година на изградба: 
2014

Сместен на мирна локација, на 10-тина минути од центарот на градот.
Енергетско ефикасен објект за индивидуално домување (3 стана во објект), кој нуди удобно, квалитетно, сигурно и здраво живеење.

Ексклузивни станови со висококвалитени материјали, видеофонија, соларен систем на снабдување со енергија, големи тераси и двор, сопствен гаражен простор. Идеален дом за сите љубители на луксузно домување по пристапна цена.

Становите се веднаш вселливи, со имотен лист.

Бардовци
1000 Скопје
Macedonia