Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Деловен објект - Порта Влае

ПРЕБАРАЈ

 
 

Деловен објект - Порта Влае

Објект: 
Деловен објект - Порта Влае

Деловен простор од 333м2 во сутерен Порта Влае. Одличен за канцелариски простор, салон за мебел, трговски објект од било каков карактер. Се изнајмува.

Година на изградба: 
2014
Порта Влае
1000 Скопје
Macedonia
Business Type: 
Property Status: 
Lot Area: 
333
Property Type: