Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!

ПРЕБАРАЈ

 
 

RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!

Објект: 
RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!

RIVERVIEW RESIDENCE - ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО  ЧИСТА И МИРНА УРБАНА СРЕДИНА

Во населбата Криви Дол во тек е изградбата на новиот станбен објект Riverview Residence.

Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина,  изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.

Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.
 

  • катност По+П+3+Пк
  • површина на станови од 18-108м2
  • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
  • А класа енергетско ефикасен објект
  • сопствен (индивидуален) систем на греење
  • вграден клима уред во секој стан
  • одлична звучна и термичка  изолација (заштеда до 40% во грејниот период на годината)
  • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
  • видеофонија и видео надзор

 

За подетални информации, тимот на Бортас Ве очекува на +389 2 32 27 625 или +389 2 32 32 631.

 

 

Business Type: 
Property Status: