Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Станбено деловен објект 5.18 /5.20 - Расадник, Кисела Вода

ПРЕБАРАЈ

 
 

Станбено деловен објект 5.18 /5.20 - Расадник, Кисела Вода

Објект: 
Станбено деловен објект 5.18 /5.20 - Расадник, Кисела Вода
Година на изградба: 
2009

Удобно, економично и квалитетно живеење на само 2км од ценарот на Скопје. Висококвалитетна градба која се изведува по европските стандарди за енергетска ефикасност, со одлична звучна и термичка изолација (до 40% заштеда при греење).
Развиената околна инфраструктура и неколкуте јавни градски линии нудат одлична поврзаност со центарот на градот, како и другите градски населби.
Сместен во непосредна близина на основно и средно училиште, детска градинка, трговски објекти, спортската сала и базенот Расадник. Одличен дом за секое урбано семејство.

 

Расадник, Кисела Вода
1000 Скопје
Macedonia