Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Sales

Стан 44м2

Веднаш вселив стан во Кисела Вода. Одличен распоред сместен во само 44м2. 

Станот е опремен со двоен систем за греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Стан 103м2

Веднаш вселив стан во Стар Аердором - 103м2.

Дуплекс со три спални соби, бања, гостински тоалет, две тераси, од кои едната е доста комотна и на истата се излегува и од дневниот боравок и од кујната. 
Дневниот боравок, трпезаријата, кујната, големата тераса и гостинскиот тоалет се наоѓаат на 5ти кат, и преку вертикална комуникација (скали) се поврзани со спалните соби кои се наоѓаат на 6ти кат. Родителската спална има посебна бања, во која се влегува директно од спалната соба. 

Macedonian

RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!

Macedonian
Објект: 
RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!

RIVERVIEW RESIDENCE - ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО  ЧИСТА И МИРНА УРБАНА СРЕДИНА

Во населбата Криви Дол во тек е изградбата на новиот станбен објект Riverview Residence.

Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина,  изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.

Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.
 

  • катност По+П+3+Пк
  • површина на станови од 18-108м2
  • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
  • А класа енергетско ефикасен објект
  • сопствен (индивидуален) систем на греење
  • вграден клима уред во секој стан
  • одлична звучна и термичка  изолација (заштеда до 40% во грејниот период на годината)
  • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
  • видеофонија и видео надзор

 

За подетални информации, тимот на Бортас Ве очекува на +389 2 32 27 625 или +389 2 32 32 631.

 

 

Business Type: 
Property Status: 

Градежно земјиште - СТОПАНСКИ ДВОР

ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ - 16 парцели
Се продава или се нуди за коинвеститорство за нова заедничка градба со намена Г2/ Г3/ Г4 или лесна и незагадувачка индустрија (складишта, магацини, сервиси, стоваришта).

Големината на парцелите се движи од  3900м2 до 6750м2 (со можна делба или соединување на парцелите) или вкупна површина од 75.610м2

 

 

Macedonian

Стан 76m2 ( Објект 5.16 - Кисела Вода )

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вградени 2 клима уреди, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Стан 44м2 - Кисела Вода

Објект 5.16 - Кисела Вода - Стан 44м2

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Деловен објект - Порта Влае

Macedonian
Објект: 
Деловен објект - Порта Влае

Основни Информации

Порта Влае
1000 Скопје
Macedonia

Деловен простор од 333м2 во сутерен Порта Влае. Одличен за канцелариски простор, салон за мебел, трговски објект од било каков карактер. Се изнајмува.

Дополнителни Информации

Година на изградба: 
2014
Business Type: 
Property Status: 
Lot Area: 
333
Property Type: