Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Others

БОРТАС СО ПОДДРШКА НА МЛАДИТЕ ПРЕТПРИЕМАЧИ ЗА КУПУВАЊЕ НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

19Sep 2018

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека  градежната компанија Бортас ДОО Скопје започнува со нов проект  за поддршка на сите микро, мали и средни претпријатија кои се во потрага по сопствен деловен простор.

Колку се сигурни нашите домови?

14Sep 2016

Претходните денови беа денови на вознемиреност, страв и неизвесност за жителите на Скопје.

Помали и поголеми земјотреси се случуваа во текот на претходните неколку деноноќија и повеќето граѓани ги напуштаа своите домови во страв од нови  потреси.

БОРТАС деновиве доби неколку повика од своите купувачи со единственото прашање:

KОЛКУ СЕ СИГУРНИ НАШИТЕ ДОМОВИ??