Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

КОНТАКТ

ПОЧИТУВАНИ!

Со задоволство ке одговориме на секоје ваше прашање!

БОРТАС - СЕДИШТЕ

Ул. Аминта Трети бр. 71, Скопје
Тел   +389 2 32 27 625
Факс +389 2 32 38 141
info@bortas.com.mk

БОРТАС ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ

Ул. Аминта Трети бр. 71, Скопје
Тел   +389 2 32 27 625
Факс +389 2 32 38 141
info@bortas.com.mk

БОРТАС ПРОЕКТИРАЊЕ

Ул. Аминта Трети бр. 71, Скопје
Тел   +389 2 32 27 625
Факс +389 2 32 38 141
info@bortas.com.mk