Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

За Продажба

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

Станот е со површина од 52м2, а во самиот волумен на станот има изведена галерија од дополнителни 14м2. Во долниот дел од станот е сместен дневниот боравок со трпезаријата, кујна со природно осветлување, една спална соба, купатило и тераса. Од дневниот боравок преку скали се пристапува кон вториот кат од станот, те. до галеријата од 14м2, која може да биде ставена во функција на втора спална соба, детско катче или пак простор за релаксација. 
Станот се наоѓа на седми кат, со источна ориентација. 
 

Macedonian

Стан 35 - 75m2 - Ново Лисиче

Станот е со вкупна површина од 75м2, со можност за додатни 32м2 во вид на галерија во повисокиот дел од станот. Располага со две спални соби (со можност за уште 2 соби во галеријата) одвоени со ходник од дневниот боравок, дневен боравок со трпезариски простор, природно осветлена кујна, купатило во делот кај спалните соби и гостински тоалет.

Macedonian

Станбен Објект во О. Карпош спроти Градски Парк- Криви Дол

Macedonian
Објект: 
Станбен Објект во О. Карпош спроти Градски Парк- Криви Дол

 

 

ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО  ЧИСТА И МИРНА УРБАНА СРЕДИНА

Бортас отпочна со изградба на нов станбен објект во Општина Карпош, локалитет Криви Дол.  

Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина,  изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.

Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.

 • катност По+П+3+Пк
 • површина на станови од 18-108м2
 • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
 • А класа енергетско ефикасен објект
 • сопствен (индивидуален) систем на греење
 • вграден клима уред во секој стан
 • одлична звучна и термичка  изолација (заштеда до 40% во грејниот период на годината)
 • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
 • видеофонија и видео надзор

 

БОРТАС ДОО-Скопје во соработка со СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА Ви нуди одлични и единствени поволности за станбен кредит за сите заинтересирани купувачи на станови во објектот во Криви Дол

 • 1.9% ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА ЗА ПРВИТЕ ТРИ ГОДИНИ
 • учество од 20% од вредноста на станот и можност без учество со хипотека од 2:1
 • Рок на враќање на кредитот до 30 години
 • Гратис кредитна картичка со лимит во висина од 3 плати
 • Бесплатно електронско банкарство
 • Дозволено пречекорување по трансакциска сметка во висина од 2 плати
 • Однос на рата/плата е  1:2
 • Старосна граница на кредитобарателот до 75 години на денот на достасување на кредитот
 • Можност за вклучување на кокредитобарател (член од потесно семејството)
 • Брзо и ефикасно  одобрување на кредит со одлична комуникација со вработените во банката

Дополнителни Информации

Година на изградба: 
2016
Business Type: 
Property Status: 

Стан 76m2 ( Објект 5.16 - Кисела Вода )

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вградени 2 клима уреди, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Деловен објект - Порта Влае

Macedonian
Објект: 
Деловен објект - Порта Влае

Основни Информации

Порта Влае
1000 Скопје
Macedonia

Деловен простор од 333м2 во сутерен Порта Влае. Одличен за канцелариски простор, салон за мебел, трговски објект од било каков карактер. Се изнајмува.

Дополнителни Информации

Година на изградба: 
2014
Business Type: 
Property Status: 
Lot Area: 
333
Property Type: