Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Деловен Објект

Деловен објект - Порта Влае

Macedonian
Објект: 
Деловен објект - Порта Влае

Основни Информации

Порта Влае
1000 Скопје
Macedonia

Деловен простор од 333м2 во сутерен Порта Влае. Одличен за канцелариски простор, салон за мебел, трговски објект од било каков карактер. Се изнајмува.

Дополнителни Информации

Година на изградба: 
2014
Business Type: 
Property Status: 
Lot Area: 
333
Property Type: