Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан

Стан 68.5м2

Станот е со површина од 68.5м2, и располага со две спални соби, дневен боравок со трпезарија, природно осветлена кујна и тераса со одличен поглед на реката Вардар.

Macedonian

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

Станот е со површина од 52м2, а во самиот волумен на станот има изведена галерија од дополнителни 14м2. Во долниот дел од станот е сместен дневниот боравок со трпезаријата, кујна со природно осветлување, една спална соба, купатило и тераса. Од дневниот боравок преку скали се пристапува кон вториот кат од станот, те. до галеријата од 14м2, која може да биде ставена во функција на втора спална соба, детско катче или пак простор за релаксација. 
Станот се наоѓа на седми кат, со источна ориентација. 
 

Macedonian

Стан 35 - 75m2 - Ново Лисиче

Станот е со вкупна површина од 75м2, со можност за додатни 32м2 во вид на галерија во повисокиот дел од станот. Располага со две спални соби (со можност за уште 2 соби во галеријата) одвоени со ходник од дневниот боравок, дневен боравок со трпезариски простор, природно осветлена кујна, купатило во делот кај спалните соби и гостински тоалет.

Macedonian

Стан 44м2

Веднаш вселив стан во Кисела Вода. Одличен распоред сместен во само 44м2. 

Станот е опремен со двоен систем за греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Стан 103м2

Веднаш вселив стан во Стар Аердором - 103м2.

Дуплекс со три спални соби, бања, гостински тоалет, две тераси, од кои едната е доста комотна и на истата се излегува и од дневниот боравок и од кујната. 
Дневниот боравок, трпезаријата, кујната, големата тераса и гостинскиот тоалет се наоѓаат на 5ти кат, и преку вертикална комуникација (скали) се поврзани со спалните соби кои се наоѓаат на 6ти кат. Родителската спална има посебна бања, во која се влегува директно од спалната соба. 

Macedonian

Стан 58м2

Веднаш вселив стан во Стар Аерoдром - 58м2 со уредна документација и сертификат за енергетска ефикасност А класа.

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Стан 43м2 ( Објект 5.16 - Кисела Вода )

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Стан 76m2 ( Објект 5.16 - Кисела Вода )

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вградени 2 клима уреди, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Macedonian

Pages