Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

Продадено
Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
52m2
2
1

Станот е со површина од 52м2, а во самиот волумен на станот има изведена галерија од дополнителни 14м2. Во долниот дел од станот е сместен дневниот боравок со трпезаријата, кујна со природно осветлување, една спална соба, купатило и тераса. Од дневниот боравок преку скали се пристапува кон вториот кат од станот, те. до галеријата од 14м2, која може да биде ставена во функција на втора спална соба, детско катче или пак простор за релаксација. 
Станот се наоѓа на седми кат, со источна ориентација. 
 

building: 
Станбено деловен објект 5.18 /5.20 - Расадник, Кисела Вода