Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 68.5м2

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 68.5м2

За Продажба
Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
68m2

Станот е со површина од 68.5м2, и располага со две спални соби, дневен боравок со трпезарија, природно осветлена кујна и тераса со одличен поглед на реката Вардар.

Станот се наоѓа во нашиот нов објект Riverview Residence, на самиот кеј на реката Вардар. 
Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина,  изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.

Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.
 

  • катност По+П+3+Пк
  • површина на станови од 18-108м2
  • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
  • А класа енергетско ефикасен објект
  • сопствен (индивидуален) систем на греење
  • вграден клима уред
  • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
  • видеофонија и видео надзор

 

За подетални информации, тимот на Бортас Ве очекува на +389 2 32 27 625 или +389 2 32 32 631.

building: 
RIVERVIEW RESIDENCE - Вашиот нов дом опкружен со природа!