Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 44м2

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 44м2

Продадено
Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
44m2
1
1

Веднаш вселив стан во Кисела Вода. Одличен распоред сместен во само 44м2. 

Станот е опремен со двоен систем за греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Објектот се наоѓа на 2км од Центарот на градот. Сместен е во непосредна близина на основно и средно училиште, детска градинка, трговски објекти, маркети, спортската сала и базенот Расадник. 
Објектот располага со сопствен подземен и надземен паркинг простор. 

 

 

Дополнителни Информации

ТИП: 
Sales
Year: 
2016
Спрат: 
3
Floor Area: 
44m2
building: 
Станбено деловен објект 5.16 - Расадник, Кисела Вода