Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 44м2 - Кисела Вода

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 44м2 - Кисела Вода

Продадено
Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
44m2
Кисела Вода
1000 Скопје
Macedonia
2
1

Објект 5.16 - Кисела Вода - Стан 44м2

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Објектот се наоѓа на 2км од Центарот на градот. Сместен е во непосредна близина на основно и средно училиште, детска градинка, трговски објекти, маркети, спортската сала и базенот Расадник.
Објектот располага со сопствен подземен паркинг простор.

За подетални информации околу цената, начинот на плаќање и одредени поволности, Ве молиме јавете се на 02/3227625 и 02/3232631.

Дополнителни Информации

ТИП: 
Sales
Year: 
2014
Спрат: 
3
building: 
Станбено деловен објект 5.16 - Расадник, Кисела Вода