Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 52м2 + 14м2 Галерија

Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
52m2
2
1
building: 
Станбено деловен објект 5.18 /5.20 - Расадник, Кисела Вода