Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Стан 58м2

ПРЕБАРАЈ

 
 

Стан 58м2

Продадено
Тип на надвижнини: 
Стан
ГОЛЕМИНА: 
58m2
1
1

Веднаш вселив стан во Стар Аерoдром - 58м2 со уредна документација и сертификат за енергетска ефикасност А класа.

Станот е опремен со двоен систем на греење (индивидуално електрично котле, како и можност за приклучок кон јавната топлификациска мрежа), вграден клима уред, буков паркет прва класа, шпански керамички плочки- прва класа, видеофонија како и видео надзор со камера поставена пред влезот на станот. Одлична звучна и термичка изолација - според Европските стандарди за енергетска ефикасност (со 40% заштеда при греење).

Објектот се наоѓа на 3км од Центарот на градот. Сместен е во непосредна близина на основно и средно училиште, детска градинка, трговски објекти, маркети, спортската сала и базенот Бисер. 
Објектот располага со сопствен подземен паркинг простор.

Вселив веднаш, со чиста и уредна документација.

 

 

Дополнителни Информации

Спрат: 
6
Floor Area: 
58m2
building: 
Станбено деловен објект 1.11 - Стар Аеродром