Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Тренинг центар за кучиња

Тренинг центар за кучиња

Тренинг центар за кучиња

Инвеститор:Алиони 99, Тбилиси, Грузија

Година на изведба:2008

Услуги:Реновирање на тренинг центар за кучиња спонзорирано од Влада на САД

Macedonian