Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Форензичка лабараторија во МВР

Форензичка лабараторија во МВР

Форензичка лабараторија во МВР

Инвеститор:Министерство за Внатрешни работи на Р. Македонија

Година на изведба:2007

Услуги:градежни работи

Macedonian